/assets/img/slider/_default.jpg

Zarezerwuj pokój

dla Siebie

Firmowe

Zmobilizuj pracowników i popraw relacje w firmie. Zorganizuj imprezę integracyjną, która pozwoli nie tylko zacieśnić więzi między pracownikami, ale także znacznie polepszy codzienną współpracę całego zespołu. Oferujemy pomoc w organizacji wydarzeń, dedykowane menu, dostosowane do indywidualnych upodobań oraz profesjonalną obsługę kelnerską.
W ciepłych miesiącach umożliwiamy organizację imprezy na świeżym powietrzu, w otoczeniu zieleni. Ognisko, grill– Ty podejmij decyzję, jakie atrakcje zapewnisz swoim pracownikom, a my zajmiemy się ich organizacją.

 

Przykładowe menu:

OFERTA IMPREZY Z MENU SERWOWANYM
Cena zawiera: Restauracja Hotelu Dąbrowski na wyłączność, profesjonalna obsługa kelnerska oraz DJ

DANIA SERWOWANE PRZEZ KELNERÓW:
Zupa: Duet kremów z pieczonego selera oraz słonecznych pomidorów z świeżą bazylią
Danie główne: Grillowana pierś z kurczaka serwowana na puree ziemniaczanym, szaszłykiem ze śliwek owiniętych wędzonym boczkiem i sosem z wina Muskat
Zestaw surówek: marchewka z sokiem pomarańczowym, mix sałat z sosem vinegrett
Deser: Krem śmietankowy z musem malinowym lub jagodowym z pesto miętowym

PRZEKĄSKI NA BUFECIE:
Przekąski mięsne – mięsa pieczyste i wędliny własnego wyrobu ,
Schab glazurowany miodem i musztardą z gorczycą,
Boczek pikantny po węgiersku Karczek po staropolsku w przyprawach korzennych
Przekąski rybne: Śledzie tradycyjne w oleju z cebulą pieprzem młotkowanym i mielonym liściem laurowym Śledzie w kremie z curry, łosoś wędzony w roladce szpinakowej
Sałatki : Sałata lodowa z grillowanym kurczakiem , ananasem, pomidorami, cebulka, przykryta puszystym majonezem z curry serwowana z prażonym sezamem i migdałami, Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, sałata lodowa i sosem czosnkowym, Sałatka z mozarellą i pomidorkami cherry z bazyliowym pesto

SŁODKI STÓŁ:
mix wyselekcjonowanych ciast bankietowych
Dodatki: Chleb , masło, pikle
Napoje: kawa, herbata, woda niegazowana, soki owocowe, wódka wymiennie na wino 0,3l/osoba

OFERTY IMPREZ NA BUFECIE SZWEDZKIM
Cena zawiera:
Sala Restauracyjna na wyłączność i profesjonalną obsługę kelnerską
Dania serwowane na bufecie szwedzkim

Ciepłe dania:

Zupa krem z pomidorów lub staropolski żurek na zakwasie z jajkiem oraz swojska kiełbasą
Danie główne : Pierś z kurczaka w migdałowej panierce, Roladka wieprzowa faszerowana pieczarkami oraz serem
Dodatki: Ziemniaki opiekane , Ryż , Warzywa gotowane, zestaw surówki

Płyta zimna:
Przekąski mięsne: Karczek po staropolsku, Pasztet z dziczyzny z żurawinowym dresingiem, Schab pieczony faszerowany śliwką
Carpaccio z pomidora i polędwiczki wieprzowej z oliwkami i kaparami z gruszką, serem pleśniowym i orzechem włoskim z marynowanego buraka z serem kozim
Deska serów: Mix wyselekcjonowanych gatunków sera
Sałatki: Sałatka z kurczakiem amerykańska, Sałatka grecka, Sałatka Italia, Sałatka caprese

Słodki stół:
Mix ciast bankietowych

Napoje: Kawa, herbata, woda niegazowana, soki owocowe – nielimitowane

W przypadku pytań prosimy o kontakt: tel. 880-881-610, hoteldabrowski@hoteldabrowski.pl