Specjalizujemy się w organizacji mniejszych przyjęć okolicznościowych.
Przyjęcie weselne spędzone w gronie najbliższej rodziny i przyjaciół? Zapewniamy profesjonalny personel, który zadba o wszystkie szczegóły, tym samym pozbawiając Cię jakichkolwiek zmartwień w tym wyjątkowym dniu. Dzięki zespołowi z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej, jesteśmy w stanie zagwarantować profesjonalną pomoc w organizacji przyjęcia, które wzbudzi podziw i na długo pozostanie w pamięci i sercu obecnych Gości.
Podejmiemy się realizacji najoryginalniejszych pomysłów oferując przy tym:
- Profesjonalną obsługę, która zadba o organizacje przyjęcia
- Wykwintne dania, bogate menu
- Lampkę wina musującego na powitanie Gości
- Apartament dla nowożeńców w prezencie od Hotelu
- Pokoje dla Gości weselnych w specjalnych cenach
Uroczystość Państwa możemy wzbogacić o dodatkowe usługi:
- Pokazy barmańskie
- Bufet staropolski
- Bufet ze słodkościami (mini deserki, ciasta bankietowe)
- Fontanna czekoladowa
- Fotobudka
Do każdego przyjęcia podchodzimy indywidualnie, dbając o każdy szczegół aby Państwa uroczystość wpisała się w pamięci obecnych jako niezapomniane przeżycie.
PRZYKŁADOWE MENU W ZAŁĄCZNIKU:
OFERTA OBIADU UROCZYSTEGO WESELNEGO
Na powitanie: Wino musujące dla Gości
Zupa:
- Bulion królewski z kołdunami z dziczyzny / lub jullien warzywnym i makaronem domowym lub
- Krem z pieczonego buraka z pierzynką chrzanową
Dania główne (na półmiskach)
- Grillowany filet w szynce parmeńskiej z suszonymi pomidorami z paprykowym musem Klasyczny kotlet schabowy w chrupiącej panierce z kością podawany Tradycyjna wołowa rolada na sposób śląski
- Dodatki: Ziemniaki z wody z masłem koperkowym, kluski śląskie, talarki ziemniaczane
- Surówki: Sałatka z buraczków czerwonych, seler z bakaliami w śmietanie, młoda kapusta zasmażana
Deser (do wyboru):
- Markiza czekoladowa podana z kruszonką z orzechów oraz gorącym karmelem Pomarańczowa Panna Cotta z sosem czekoladowym Tort okolicznościowy w wybranym smaku
PRZEKĄSKI NA STOŁACH LUB BUFECIE:
- Schab marynowany wędzony tradycyjnie
- Karczek wędzony w przyprawach korzennych
- Śliwki wędzone owijane boczkiem lub szaszłyki mini Caprese z pesto bazyliowym
- Śledzie tradycyjne w oleju
- Śledzie w kremie curry lub
- Śledzie pod białą kremowa pierzynka z cebula i jabłkiem
- Śledzie na słodko z rodzynkami, orzechami włoskimi i czerwona cebulką
- Deska serów z bakaliami i winogronem
- Sałatka waldorf z selerem naciowym, jabłkiem i sosem z ziołowym
- Sałatka z wędzonym łososiem, ziemniakami, serem żółtym, fasolka szparagową, selerem, i jajkiem
- Zielona sałatka ze szparagami, groszkiem zielonym i cukrowym, brokułami, grillowanym kurczakiem i wędzonym boczkiem, podawana z lekkim sosem czosnkowym
- Sałatka z polędwiczką wieprzową na sałacie z marynowanymi cebulkami i grillowana papryką
- Nicejska sałatka z tuńczykiem i sosem francuskim
- Pieczywo różnorodne, masełko smakowe
- Różnorodne pikle
KOLACJA NA GORĄCO:
- Pieczona kacza nóżka ze smażonymi kopytkami i modrą czerwona kapusta z rodzynkami
lub - Coq au vin z czosnkową bagietką
W cenę wliczone są napoje typu kawa, herbata, woda mineralna niegazowana w ilości nieograniczonej.
Patery z owocami sezonowymi